Dé webapplicatie voor duurzaam, innovatief en efficiënt golfbaanbeheer

FAQ EMS Golf

De antwoorden op veelgestelde algemene vragen vindt u hier. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze EMS specialists. Zij helpen u graag verder.

Algemeen

Wat is EMS?

EMS staat voor Environmental Management System. Dit online beheersysteem maakt het mogelijk grip te krijgen en te houden op het terrein. Het systeem biedt mogelijkheden op het gebied van planning en registratie, dit om de dagelijkse bedrijfsvoering van de golfbaan te optimaliseren.

Wordt EMS up-to-date gehouden?

EMS wordt sinds 2005 gebruikt en continue verbeterd aan de hand van feedback van de gebruikers.

Voor wie is EMS bedoeld?

EMS is bedoeld voor personen die op zakelijk, technisch of bestuurlijk niveau betrokken zijn bij het onderhouden en exploiteren van landgoederen, sport- en golfterreinen. Hieronder vallen bijvoorbeeld groundsmen, greenkeepers, managers, rentmeesters, baancommissies en aannemers.

Welke ondersteuning biedt EMS in het behalen van het GEO-certificaat?

EMS assisteert u bij zowel het registratieproces als ook het verificatieproces. Eens in de drie jaar wordt een golfbaan geauditeerd waarvoor u alle nodige informatie dient aan te leveren. Wanneer u deze informatie bijhoudt in EMS raakt u niets kwijt, staat het op de juiste plaats en kan een auditor via een aparte login kijken in hoeverre u het gemaakte beleid nastreeft.

GEO Certificering

EMS ondersteunt u in uw streven naar duurzaamheid en het behalen van het GEO-certificaat. De webapplicatie van EMS bevat de modules waarmee u de vereiste informatie kunt registreren, inzicht geeft in de feitelijke situatie en resultaten laat zien van uw doelstellingen en plannen.

Gratis versie

Wat houdt de gratis versie in?

Wij richten EMS aan de hand van uw gegevens, voor u in. Hierna kunt u het programma 30 dagen testen en gebruiken, geheel vrijblijvend. Na deze 30 dagen stopt de licentie automatisch. Wij nemen binnen deze periode contact met u op voor uitleg en de mogelijkheden.

Is het de volledige versie?

Wij richten EMS met een aantal belangrijke modules voor u in. Omdat EMS specifiek samengesteld wordt per klant is het helaas niet mogelijk om alle modules in de gratis versie beschikbaar te stellen. De modules die worden ingericht kunt u volledig gebruiken. Hierdoor krijgt u de beste indruk van EMS.

Wanneer kan ik de gratis versie gebruiken?

Zodra wij de opgevraagde gegevens van u ontvangen, zullen wij EMS specifiek voor u inrichten. Hierna ontvangt u de inlogcodes. Dit kan maximaal 48 uur duren.

Wat gebeurt er na de 30 dagen?

Wij zullen aan het einde van de proefperiode contact met u opnemen.

Kan ik gebruikmaken van de helpdesk in de proefperiode?

Jazeker, wij helpen u graag met al uw vragen.

Gebruik van EMS

Waar kan ik EMS gebruiken?

Met EMS werkt u in de Cloud. U kunt het gebruiken vanaf uw computer, tablet of telefoon. Hierdoor is EMS dasboard altijd en overal bereikbaar. U kunt dus altijd bij uw gegevens.

Welke systeemeisen zijn er nodig om EMS te gebruiken?

Het is belangrijk dat u een webbrowser gebruikt die up-to-date is. EMS werkt met Firefox, Chrome, Windows Edge en Safari.

Is er een Helpdesk?

Ja, EMS bevat een chatfunctie, waardoor u gemakkelijk een vraag kunt stellen en antwoord krijgt. Daarnaast kunt u ons voor vragen telefonisch bereiken op: 026 785 1440 of stel uw vraag via e-mail: support@emsdashboard.com.

Waar vind ik de handleidingen van EMS?

De handleidingen kunt u downloaden nadat u ingelogd bent.

Is mijn opgeslagen data altijd beschikbaar voor mij?

Doordat er in ‘de Cloud’ gewerkt wordt is uw data altijd voor u beschikbaar.

Zijn er mogelijkheden voor producttrainingen?

Wij verzorgen producttrainingen, zowel bij u op locatie als online. Neemt u voor de mogelijkheden contact met ons op.

Is mijn opgeslagen data veilig?

Uw data wordt op externe servers opgeslagen en wordt zorgvuldig voorzien van de benodigde veiligheidseisen en back-ups.