Mogelijkheden

EMS Dashboard is de online applicatie die op een eenvoudige manier gegevens genereert en vertaalt naar beheermaatregelen. EMS Dashboard levert informatie met betrekking tot inzet van het aantal manuren, het materiaal en materieel. Door een juiste afstemming van deze verschillende onderdelen kan er worden bespaard op energie en grondstoffen die nodig zijn voor het beheer van uw terrein. Graag leggen we u de mogelijkheden uit.

Direct overzicht met het EMS Dashboard

Het beginscherm is door u zelf in te richten met de onderdelen waarop u wilt sturen in het beheer. Denk aan financiële informatie, planning, weersomstandigheden, machinestoringen en dergelijke.

Grip op uw planning met Planning en tijdregistratie

Maak eenvoudig weekplanningen voor het personeel, bestrijding- en bemestingsmiddelen en machines. Kopieer weken en maak gebruik van Quicktasks om het plannen te versnellen. Inclusief tijdregistratie, jaarplan en capaciteitsplanning.

Eenvoudige monitoring

Meten is weten. Met de monitoringsmodule hebt u de beschikking over een krachtige tool waarmee u allerhande registraties kunt vastleggen. Maak uw resultaten inzichtelijk en kwaliteit meetbaar! Overigens is het ook mogelijk om vanuit deze module de koppeling te maken met allerhande systemen via API’s. Zo voorkomt u dubbel werk en data invoer.

Basisfunctionaliteiten

Welke configuratie u ook kiest, van de volgende onderdelen kunt u in ieder geval gebruik maken: documentbeheer, interne berichten, support chat en gebruikers instellingen. U kunt overigens een onbeperkt aantal gebruikers instellen.

Geef uzelf en uw medewerkers overzicht met Personeelsregistratie

Gedetailleerd zicht op gewerkte uren en verlofuren is belangrijk voor u en uw personeelsleden. Beperk zo de opbouw van overuren en zorg voor voldoende capaciteit door het jaar heen.

SMART Projectmanagement

We verliezen ons vaak in de waan van de dag terwijl we juist zo graag bezig willen zijn met lange termijn verbeteringen. Met de module projectmanagement kunt u SMART projecten formuleren die gekoppeld zijn aan monitoring, maar ook aan de weekplanning. Betrek eenvoudig diverse personen bij een project en beoordeel tussentijds de voortgang van inspanningen en resultaat.

Uw terrein in beeld met Beheergroepen

Voor iedere beheergroep (greens, tees, beplantingen etc.) ziet u welk beheer er is uitgevoerd en gepland en kunt u de kwaliteit volgen aan de hand van overzichtelijke grafieken.

GIS/mapping voor de juiste oppervlaktes

Uniek is de integratie van GIS. De gedetailleerde kaarten geven u eenvoudig inzicht in oppervlaktes, doelstellingen per object of beheergroep.

Grijp niet mis met Voorraadbeheer

Houd uw voorraadbeheer inzichtelijk met EMS. Hierdoor kunt op ieder moment zien welke producten zijn gebruikt en wanneer een tekort dreigt. EMS toont in een duidelijk overzicht de huidige voorraad van bestrijdings- en bemestingsmiddelen en machineonderdelen.

Goede spreiding van uitgaven met de Financiën module

Door het opstellen van begrotingen in EMS kunt u aan de hand van uw jaarplan zien welke posten het budget overschrijden.

Machinepark beter en goedkoper beheren

Met deze module krijgt u exact inzicht in de kosten en planning van onderhoud en vervanging. Ook registreert de module registratie en onderhoud. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, en worden reparaties tijdig opgepakt.

Maak in 20 minuten een volledig Jaarplan

Begin het jaar goed met een jaarplan waarin u alle activiteiten kunt inplannen. Onderaan de streep ziet u direct hoeveel capaciteit in uren u nog beschikbaar heeft. Het jaarplan is gekoppeld aan uw weekplanning waardoor ook die planning eenvoudiger wordt.

Sensorsuite

Integreer actuele data zoals bodemtemperatuur, vochtmetingen, dauwpunt en andere gegevens direct in uw EMS dashboard.
Met de sensorsuite bent u helemaal klaar voor de toekomst. De sensorsuite biedt de mogelijkheid direct te koppelen aan databronnen en deze te koppelen aan uw eigen registraties. Hierdoor heeft u op uw dashboard ten allen tijde de meest actuele informatie. Denk bijvoorbeeld aan klimaatgegevens, verdampingscijfers en bodemtemperatuur.

Start vandaag nog met EMS